FORGOT YOUR DETAILS?

Inovatia T-Lab pentru noi standarde in terapia PRP

 


Ce inseamna terapia PRP cu T-Lab?

Supranumita si terapia Vampir, procedura realizata cu ajutorul kit-ului T-Lab, este o metoda ce foloseste propriul sange al pacientului pentru a obtine „plasma bogata in plachete” (PRP). Aceasta plasma este injectata in zonele cu probleme, accelerand procesul natural de vindecare a pielii. In timpul procedurii se stimuleaza productia de colagen nou, revascularizarea si regenerarea celulara, avand drept rezultate restaurarea fermitatii si imbunatatirea aspectului pielii ce prezinta diverse probleme (riduri fine sau profunde, inaintarea in varsta).

 

Care este actiunea kit-ului T-Lab in medicina estetica?

Inovatia T-Lab  reintinereste, revitalizeaza si regenereaza pielea, hidrateaza in profunzime atenuand ridurile, cearcanele, cicatricile post-acneice si hiperpigmentarea.

Conform studiilor acest tratament cu plasma bogata in plachete poate stopa caderea parului si stimuleaza cresterea parului. Aceste lucruri se realizeaza prin imbunatatirea vascularizarii foliculilor pilosi, stimularea productiei de celule noi sanatoase, cresterea stadiului anagen si incetinirea degradarii celulare.

Actiuni:

 • stimuleaza fibroblastii pentru productia de colagen nou
 • accelereaza procesul natural de vindecare a pielii
 • rejuveneaza si revitalizeaza pielea, cu rezultate durabile
 • stimuleaza celulele stem pentru regenerarea tisulara
 • nu exista reactii adverse, componentele plasmei fiind biocompatibile


Ce contine plasma?

Plasma contine plachete, celule stem, enzime, nutrienti anticorpi, hormoni, glucoza, proteine, lipide si albumina (antioxidant puternic).
PRP – plasma bogata in plachete concetreaza 7 proteine fundamentale, factori de crestere, secretati activ de plachete pentru a initia procesul de vindecare a ranilor.
De asemenea, PRP contine 3 proteine: fibrina, fibronectina si victronectina, ce au un rol important in procesul de regenerare a tesuturilor deteriorate.

 

Continutul unui kit PRP T-Lab

 

 

Tuburi PRP T-LAB

Fiecare kit PRP T-Lab inlude cate 2 tuburi. Fiecare tub este vidat si are un volum de 10 ml si include 1 ml de anticoagulant. Interiorul tuburilor sunt sterilizate cu ajutorul radiatiei Gamma. Tuburile nu contin Ficoll sau gel. Sunt non-hemolitice. Se recomanda recoltarea a 2 ml  de substanta concentrata per tub, kit-ul T-Lab oferind capacitatea totala de recoltare de pana la 4 ml.

 

 

 

Tub T-LAB de re-suspensie

Fiecare kit PRP T-Lab contine si acest tub de re-suspensie. Acesta este un tub simplu, ce ofera o capacitate de 5 ml. Interiorul tubului este sterilizat cu ajutorul radiatiei gamma. Tubul este non-hemolitic. Totalul de 4 ml de PRP se colecteaza in acest tub de re-suspensie conform instructiunilor de utilizare recomandate de producator – conform recomandarilor, tubul de re-suspensie se agita usor timp de 30 de secunde – 1 minut.

 

 

 

Seringi

Fiecare kit PRP T-Lab contine doua seringi. O seringa ofera capacitatea de 5 ml, in timp ce capacitatea celei de-a doua seringi este de 1 ml – ambele  seringi sunt sterile. Seringa cu volumul de 5 ml se utilizeaza pentru colectarea PRP si pentru transferul acestuia in tubul de re-suspensie. Injectia cu capacitatea de 1 ml se utilizeaza pentru injectarea cu plasma a pacientului.

 

 

 

Ace pentru seringi

Fiecare kit PRP T-Lab contine 3 ace. Un ac lung, un ac de 21G si un ac de 30G. Acul cu lungime se utilizeaza pentru colectarea PRP si transferul plasmei din tubul PRP in tubul de re-suspensie PRP. Acul de 21G se foloseste pentru colectarea plasmei din tubul de re-suspensie. Acul de 30G se utilizeaza pentru injectare.

 

Set flebotomie

In fiecare kit T-Lab exista un echipament format din doua piese. Acesta este utilizat pentru a colecta sangele pacientului in tubul T-Lab. Nu este necesar niciun alt echipament pentru a colecta de la pacient  intreaga cantitate de sange necesara procedurii PRP.

 

 

 

 

 

 

 

De ce sa achizitionezi T-Lab pentru pacientii tai?

 • Stimuleaza reconstructia si regenerarea tesutului cutanat
 • Atenueaza ridurile
 • Siguranta – regenerare celulara obtinuta din propriul sange al pacientului
 • Sigur de utilizat chiar si in jurul ochilor pentru tratarea cearcanelor
 • Nu exista riscul de contaminare, folosind propriul sange al pacientului
 • Nu este respins de organism, nontoxic
 • Accelereaza vindecarea pielii
 • Simplu si facil de folosit
 • Stopeaza caderea parului si contribuie activ la regenerarea acestuia
 • Reabsorbit de corp in doar cateva zile

 

 

 

 

Kit-ul PRP T-Lab nu este doar un dispozitiv de stocare a sangelui sau de separare a sangelui, spre deosebire de alte produse similare. Datorita continutului kit-ului, T-Lab ofera specialistilor siguranta, manevrabilitate, usurand considerabil realizarea procedurii PRP. Au fost indeplinite toate cerintele CE Clasei llb.

Din pacate, exista produse IVD marcate ca produse destinate terapiei PRP. Aceste tuburi IVD sunt destinate diagnosticului dupa recoltarea de la pacient si in cataloagele acestor tuburi se mentioneaza „a nu se injecta la om“.

Conform anexei IX a directivei 93/42/EEC si ghidului document MEDDEV al Clasificarii Dispozitivelor Medicale MEDDEV 2.4/1 Rev 9, Iunie 2010, cu referire la regula nr. 3: Dispozitivele non-invazive care modifica compozitia biologica sau chimica a sangelui, fluidelor corpului pacientului sau al altor fluide destinate injectarii in corpul pacientului se incadreaza in Clasa IIb. Kit-ul PRP T-Lab detine certificarea dispozitivelor medicale Clasa IIb.

Exista pe piata numeroase produse vandute ca tuburi si dispozitive PRP. In timp ce unele dintre aceste produse nu sunt certificate pentru a fi utilizate in terapia PRP, alte produse sunt cartificate ca „Stocare sange“ si „Kit de separare a sangelui“. In acest timp, kit-ul PRP T-Lab este echipat cu toate dispozitivele necesare realizarii procedurilor cu plasma bogata in plachete.

In general, tuburile de stocare si kit-ul de separare a sangelui nu contin anticoagulant. Asadar, instructiunile acestora determina specialistul sa gaseasca alte metode cu aceeasi actiuni, metode care insa uneori nu indeplinesc standardele calitatii si care se pot dovedi nu la fel de eficiente. Kit-ul PRP T-Lab elimina acest risc si ofera medicului specialist siguranta unui produs anticoagulant special destinat acestei proceduri.

Sub efectul puternic al fortei centrifuge, trombocitelor se pot lipi sub forma unor mici formatiuni. Actiunea re-suspensiei plachetelor ajuta la omogenizarea eficienta a trombicitelor.

Formular Contact T-Lab

Daca sunteti interesati in PRP T-Lab, va rugam sa ne contactati!

  Numele

  Firma

  Oras

  Adresa de email

  Telefon

  Mesaj

  TOP