FORGOT YOUR DETAILS?

Dispozitiv FormaTk

Pentru rezultate remarcabile in estetica medicala!

FormaTK - Sistem MultifunctionalDe-a lungul timpului, companiile din domeniul medical estetic au investit, milioane de dolari pentru dezvoltarea unui Aparat de Epilare Definitiva Multifunctional noninvaziv cu aplicatii in epilarea definitiva si tratamente pentru afectiunile pielii; aceste sisteme sunt bazate pe tehnologia laser ce emite un puls luminos scurt.

 

Aparatul de Epilare Definitiva Multifunctional FormaTK are capacitatea de a transmite acelasi puls luminos scurt, utilizand o tehnologie revolutionara.Aparatul de Epilare Definitiva Multifunctional FormaTK este singurul dispozitiv estetic creat pentru a raspunde unei arii vaste de cereri din domeniul medical si estetic, reunind mai multe tehnologii intr-un singur sistem.

 

Epilatorul IPL FormaTK foloseste 6 aplicatoare si tehnologii cu IP protejat, ce permit utilizatorului sa adapteze tehnologia si metoda de tratament in functie de nevoile particulare ale fiecarui pacient.

Aparatul de epilare definitiva FormaTK a fost conceput pentru a oferi rezultate remarcabile, prin folosirea mai multor metode si tipuri de energie, garantand siguranta si succesul tratamentelor. Sistemul inovativ IPL FormaTK se remarca prin cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, asigurand recuperarea rapida a investitiei.

 

Epilatorul IPL FormaTK foloseste tehnologii de varf bazate pe diverse energii:
 • IPL (lumina intens pulsata);
 • Multifrecventa bipolara sau radiofrecventa;
 • Energie mecanica ultrasonica si masaj cu ultrasunete (R-sonic);
 • Rotatie mecanica folosind capete cu diamante (Diamond Peeling)

Cere oferta pentru dispozitivul FormaTk

Principalele caracteristici ale Epilatorului IPL FormaTKepilare-fomatk

 • Sistemul Forma este sigur, eficient, are sase aplicatoare pentru toate tratamentele, contor intern si recunoaste ID-ul specific fiecarui aplicator;
 • Este ergonomic si aplicatoarele sunt usor de manipulat, proiectate pentru a fi folosite pe parcursul multor ore de functionare;
 • Are un mecanism de siguranta pe toate aplicatoarele, ce inactiveaza declansarea pulsurilor daca nu sunt indeplinite conditiile esentiale;
 • Are piedici mecanice pentru a preveni decuplarea aplicatoarelor in timpul tratamentelor;
 • Este proiectat cu indicatori cu led-uri pentru afisarea pe ecran a nivelurilor de energie;epilare-beauty-tech
 • Control asupra parametrilor electrofizici: durata de actiune a pulsului, intensitatea pulsului si fluenta energiei;
 • Cea mai scurta durata a pulsului pentru a atinge cea mai inalta intensitate, crescand eficienta tratamentului;
 • Optiunea de presetare a tratamentului in functie de tipul de piele a fiecarui pacient;
 • Trei moduri de operare: simplu, dublu si continuu, pentru a asigura eficienta optima si confortul pacientului;
 • Interfata prietenoasa, usor de folosit.

Numar de impulsuri si durata pentru fiecare aplicator

FormaTK
IPL blond 590nm IPL inchis 650nm
IPL inchis 650nm IPL fata SR 530nm
IPL fata SR 530nm 50.000 impuls
IPL acne 430nm 50.000 impuls
IPL corp 590nm blond 60.000-180.000 impuls
IPL corp 650nm inchis 60.000-180.000 impuls
PLG peeling 500 ore
R-Sonic rejuvenare 150 ore
ST riduri profunde 500 ore

Module de operare a sistemului multifunctional Formatk

Toate aplicatoarele de epilare definitiva ale sistemului multifunctional Forma (F-HR, B-HR, HR, F-HR*, B-HR*, HR*) pot functiona in 3 regime operationale diferite care pot opera si in conditii particulare ce necesita siguranta majora, cum ar fi prezenta bronzului pe piele in timpul verii sau sau o alta sensibilitate individuala.

Modul Singular

Cantitatea aleasa de energie luminoasa (XJ/cm²) este livrata la nivelul pielii intr-un singur impuls puternic si localizat. Durata pulsului poate avea valori diferite, intre 20ms si 55 ms, si aplicatoarele de epilare HR pot fi reglate de catre operator; in cazul celorlalte aplicatoare (F-HR, B-HR, F-HR*, B-HR*) durata impulsului este setata automat intre 2 ms si 10 ms. Prin utilizarea modulului singular, se observa o performanta prin fototermoliza si are un impact precis si puternic pe zona tinta. Acesta este modul recomandat pentru toate situatiile in care se observa o buna toleranta a pielii si nu exista riscuri legate de schimbari de culoare, dar si in cazul zonelor foarte sensibile, cum ar fi zona inghinala.

aparat-formatkModul Dublu

Cantitatea aleasa de energie luminoasa (XJ/cm²) este impartita in doua parti egale, de un interval de 250 – 350ms. De exemplu, aplicatorul HR pentru tipul de piele III poate fi setat la 17J/cm² la 40ms in modul dublu si are urmatoarea structura: 8.5j/cm² la 20 ms intr-un interval de 350ms, puls dublu. Cu toate ca suma celor doua impulsuri atinge valoarea sumei stabilite a energiei (in acest caz de 17J/cm²), impactul traumatic este redus in mod semnificativ. Aceasta este alegerea corecta pentru a mentine eficacitatea si pentru a reduce senzatia de durere a pacientului hipersensibil. Modului dublu reduce riscul apartitiei efectelor secundare, cum ar fi eritem sau arsuri. Este recomandat in zonele sensibile (perianal, inghinal, periorbital) dar se poate folosi pe orice zona daca pacientul prezinta un grad ridicat de durere.

Modul Continuu

Cantitatea mica de energie (3,5J/cm² – 7J/cm²) este livrata in mod continuu si rapid (1 Hz – 3Hz) pe piele si este cel mai sigur mod de lucru. Prin utilizarea unui sir de impulsuri continue la intensitate scazuta, operatorul va ajunge sa seteze treptat cantitatea de energie eliberata intr-o singura zona. Acest tip de procedura este ideal pentru finisaje si intretinere in cazul epilarii definitive, precum si in situatii de hipersensibilitate.

Modul Flux [J/cm²] Durata pulsului [milisecunde] Loc tratat [cm²] Aplicator Lungimea undei spectru [nanometri] Aplicare clinica
Singular, Dublu, Continuu 08/05/19 20 – 55 ms (adjustabil) 6,5 HR* 650-1100 Epilare definitiva; tip de piele V-VI
Singular, Dublu, Continuu 08/05/19 T < 6 ms (setare automata) 1,6 F – HR*
 Singular, Dublu,
Continuu
 08/05/19 T < 10 ms
(setare automata)
 3  B – HR*
 Singular, Dublu,
Continuu
9 – 20.2 20 – 55 ms
(adjustabil)
6.5  HR  590 – 1100 Epilare definitiva; tip de piele I – IV
 Singular, Dublu,
Continuu
9 – 20.2 T < 6 ms
(setare automata
 1.6  F – HR
 Singular, Dublu,
Continuu
9 – 20.2 T < 10 ms
(setare automata
 3 B – HR
 Singular, Dublu,
Continuu
8.5 – 21.8 20 – 55 ms
(adjustabil)
 6.5  SR  530 – 1100 Rejuvenare, leziuni, onicomicoza
 Singular, Dublu,
Continuu
8.5 – 21.8 T < 6 ms
(setare automata)
1.6 F – SR
 Singular, Dublu,
Continuu
 8.5 – 21.8 T < 10 ms
(setare automata)
 3  B – SR
 Singular, Dublu,
Continuu
8.5 – 21.8 T < 6 ms
(setare automata)
 1.6 F-AC 440 – 1100 Acnee

Tratamente efectuate cu sistemult multifunctional IPL

Aplicatorul B - IPL - Aparat Epilare Definitiva - FormaTK

 • Epilare definitiva pentru toate fenotipurile, inclusiv pielea bronzata;
 • Rejuvenarea pielii;
 • Tratamentul leziunilor vasculare;
 • Tratamentul petelor pigmentare;
 • Tratamentul acneei;
 • Tratamentul onicomicozei (micoza unghiei).

Aplicatorul R-Sonic

Aplicator R-Sonic FormaTKDoua capete speciale cromate produc radiofrecventa bipolara (RF), energie ce incalzeste zona tratata si stimuleaza producerea de fibre de colagen si elastina.

Un capat cu vibratii ultrasonice, pozitionat in centrul aplicatorului maseaza zona tratata, stimuland astfel circulatia sangvina.

Acest aplicator se foloseste si la sfarsitul tratamentului de rejuvenare faciala, cu scopul a reda vitalitatea si prospetimea tenului.

O alta functie extrem de utila a aplicatorului R-sonic este de Mezoterapie noninvaziva. Reducand nivelul radiofrecventei la zero si folosind doar vibratiile functiei Ultra-sonic, se pot insera substante nutritive (serumuri, acid hialuronic, vitamine) la nivelul pielii, in profunzime.

Aplicatorul pentru Peeling

Aplicatorul Diamond Peeling - Aparat Epilare Definitiva - FormaTKAre 4 discuri interschimbabile, acoperite cu diamante, de rugozitati diferite, ce pot fi folosite pentru toate tipurile de ten si pe zone ale corpului, avand scopul de a exfolia celulele moarte si netezi pielea. (discul nr. 4 are un grad de rugozitate potrivit pentru zona coatelor si a talpilor)

Cele mai bune rezultate se inregistreaza atunci cand tratamentul este efectuat rapid si fiecare sedinta este urmata de tratamentul cu aplicatorul R-Sonic pentru accelerarea circulatiei sangvine, ameliorand astfel textura pielii si tonusul cutanat.

Aplicatorul Skin Tightening

Aplicatorul Skin Tightening - Aparat Epilare Definitiva - FormaTKModul 1: penetrare profunda, pentru tesuturile moi, precum obrajii.

Modul 2: penetrare superficiala, pentru zonele osoase, precum zona tamplelor si a sprancenelor.

Doua capete reci care folosesc multifrecventa bipolara actioneaza asupra straturilor pielii din diferite zone ale corpului. Intensitatea radiofrecventei are 8 nivele. Tratamentul imbunatateste tonusul si textura pielii. Incalzirea tesutului denatureaza fibrele de colagen, determinand in mod natural, producerea de fibre noi de colagen si elastina. Pielea devine mai ferma si ridurile sunt atenuate.

Aplicatorul B

Avantajele acestui aparat de epilare definitivaAplicatorul B - IPL - Aparat Epilare Definitiva - FormaTK

 • Comparativ cu majoritatea echipamentelor produse de companii de top, tehnologia IPL care se regaseste in aparatul de epilare definitiva FormaTK, se remarca prin cea mai scurta durata posibila a pulsului, folosind energie mare pentru eficienta maxima.
 • Datorita duratei foarte scurte de actiune a pulsului, Epilatorul IPL actioneaza direct asupra tintei (foliculul firului de par) cu energie maxima, insa energia nu are timp sa se se difuzeze in tesutul cutanat inconjurator, asadar nu afecteaza pielea prin supraincalzire, spre deosebire de alte tehnologii. Timpul de relaxare termica reprezinta timpul necesar tesutului cutanat pentru a pierde 50% din caldura sa prin difuzie. Daca energia luminii persista mai mult decat acest timp de relaxare termica, caldura este condusa la tesuturile inconjuratoare si creste riscul aparitiei injuriilor termice. De aceea, datorita duratei scurte a pulsului, tehnologia Forma este cea mai eficienta, sigura, nedureroasa si lipsita de reactii adverse!

Au fost concepute 3 moduri de operare pentru a asigura cea mai inalta eficienta si confort optim pentru fiecare pacient:

 • puls simplu: energia maxima este eliberata in fiecare puls;
 • pulsuri duble: energia este distribuita in doua pulsuri consecutive pentru minimizarea disconfortului;
 • modul continuu: energia este transmisa in cantitati mici, lampa aplicatorului aluneca pe suprafata pielii. Lampile sunt reci pentru ca tratamentul sa fie agreabil. *Un element de siguranta previne declansarea pulsului daca lampa aplicatorului nu este in contact cu pielea.

Aplicatorul R-Sonic

Avantajele acestui aparat de epilare definitiva

Aplicator R-Sonic FormaTK

 • Tratamentul este nedureros, nu are reactii adverse, nu necesita timp de recuperare si poate fi efectuat in timpul unei pauze de pranz (10-15 minute).
 • Tratamentul combina doua tehnologii inovative, pentru o eficienta sporita in atenuarea ridurilor de expresie.
 • Se recomanda efectuarea lunara a acestui tratament pentru tratarea si prevenirea ridurilor.
 • Poate fi realizat ca tratament de sine statator sau complementar tratamentului Diamond Peeling (microdermoabraziune cu diamante).
 • Prezinta un mecanism de siguranta ce asigura ca cele doua capete sunt in contact cu pielea, pentru emiterea radiofrecventei.

Aplicatorul pentru Peeling

Aplicatorul Diamond Peeling - Aparat Epilare Definitiva - FormaTK

Avantaje

 • Tratamentul este eficient si in acelasi timp, un adevarat rasfat pentru fata si corp.
 • Tratamentul este nedureros, nu are reactii adverse, este rapid si poate fi efectuat in timpul unei pauze de pranz.

Aplicatorul Skin Tightening

Aplicatorul Skin Tightening - Aparat Epilare Definitiva - FormaTK

Avantaje

 • Tratamentul este eficient, sigur si nedureros, nu are reactii adverse, este rapid si poate fi efectuat in timpul unei pauze de pranz.
 • Prezinta un mecanism de siguranta care asigura ca cele doua capete sunt in contact cu pielea, pentru emiterea optima a radiofrecventei.

Tipuri de tratamente realizate cu sistemul Formatk

 

Acnee

Indicatii Acne Vulgaris, Propionibacterium acnes (P. Acnes) sau Staphylococcus epidermis;
Tipologie pacienti Femei si barbati afectati de formele de acnee de mai sus;
Zone de tratament Fata, ten;
Aplicator folosit F-AC (440 ~ 1100nm)
Nivel de energie Tip piele I-II: 14.2 J/cm2 – Mod singular/dublu;Tip piele III-IV: 12.3 J/cm2 – Mod singular/dublu;Tip piele V-VI: 10.4 J/cm2 – Mod singular/dublu;* Modulul continuu este disponibil si poate fi folosit pentru PDT, cu maxim 7J/cm².
Nr. de tratamente 4-6 tratamente, o data pe saptamana

 

Rejuvenarea pielii

Indicatii Rejuvenarea pielii, albirea pielii, tratamentul leziunilor pigmentare
Tipologie pacienti Femei si barbati > 18 ani
Zone de tratament Fata, maini si corp
Aplicator folosit SR (530 ~ 1100nm)
Nivel de energie Tip piele I-IV: 21.8 J/cm2 – 20 ms, Mod singular;Tip piele V-VI: 18.0 J/cm2 – 20 ms, Mod singular.
Nr. de tratamente Leziuni pigmentare izolate: 2-4 tratamente, o data la 3 saptamaniRejuvenare-albire-tonifiere: 4-6 tratamente o data la 7-10 zile.

 

Leziuni pigmentare

Indicatii Pete de batranete, pete solare (lentigo solar)
Tipologie pacienti Femei si barbati > 18 ani
Zone de tratament Fata, maini si corp
Aplicator folosit F-SR/B-SR (530 ~ 1100nm)
Nivel de energie Tip piele I-IV: 21.8 J/cm2 – Mod singular;Tip piele V-VI: 18.0 J/cm2 – Mod singular.* Modul dublu si continuu sunt disponibile dar nu recomandate.
Nr. de tratamente 2-4 tratamente, o data la 3 saptamani.

 

Onicomicoza

Indicatii Onicomicoza cauzata de dermafiti; Trichophyton Rubrum, Trichophyton Mentagrophyte
Tipologie pacienti Femei si barbati;
Zone de tratament Maini si picioare afectate de patologie;
Aplicator folosit F-SR/B-SR (530 ~ 1100nm)
Nivel de energie Tip piele I-IV: 21.8 J/cm2 – Mod singular;Tip piele V-VI: 18.0 J/cm2 – Mod singular.
Nr. de tratamente Faza intensiva: 4-6 tratamente o data pe saptamana;Faza de tranzitie: 3 tratamente o data la 2 saptamani;Faza de mentinere: 2-3 sesiuni o data pe luna (pana la recresterea unghiei)

 

Epilare definitiva ten

Indicatii Hipertricoza, foto-epilare
Tipologie pacienti Femei si barbati cu par nedorit;
Zone de tratament Fata, picioare si corp
Aplicator folosit F-HR/B-HR (590 ~ 1100nm), F-HR/B-HR (650 ~ 1100nm)
Nivel de energie Tip piele I-II: 13.8 J/cm2 –  Mod singular, dublu si continuu;Tip piele III-IV: 12.2 J/cm2 – Mod singular, dublu si continuu;Tip piele IV-V: 10.0 J/cm2 – Mod singular, dublu si continuu;*Utilizeaza modul continuu pentru pielea bronzata si ea extrem de sensibila cu 650-1100nm.
Nr. de tratamente De la 5 la 10 tratamente (poate sa difere)prima sedinta – a doua sedinta: interval de 3-4 saptamania doua sedinta – a treia sedinta: interval de 4-5 saptamania treia sedinta – a patra sedinta: interval de 5-6 saptamani.

 

Epilare definitiva corp

Indicatii Hipertricoza, foto-epilare si par nedorit
Tipologie pacienti Femei si barbati cu par nedorit;
Zone de tratament Fata, picioare si corp
Aplicator folosit HR (590 ~ 1100nm), HR* (650 ~ 1100nm)
Nivel de energie Automat. Alegeti tipul de piele din display. Folositi modulul dublu sau continuu in cazul pielii bronzate sau hipersensibila.HR* 650-1100nm se foloseste pentru pielea inchisa (V-VI)
Nr. de tratamente De la 5 la 10 tratamente (poate sa difere)prima sedinta – a doua sedinta: interval de 3-4 saptamania doua sedinta – a treia sedinta: interval de 4-5 saptamania treia sedinta – a patra sedinta: interval de 5-6 saptamani

 

Leziuni vasculare

Indicatii Telangiectazii, cuperoza
Tipologie pacienti Femei si barbati cu telangiectazii
Zone de tratament Fata, picioare, corp
Aplicator folosit F-SR/B-SR (530 ~ 1100nm)
Nivel de energie Tip piele I-IV: 21.8 J/cm2 – Mod singular;Tip piele V-VI: 18.0 J/cm2 – Mod singular.
Nr. de tratamente 3-6 tratamente, o data la 3 saptamani

 

Microdermabraziune

Indicatii Exfolierea pielii (Stratum Corneum Lysis); recomandat inaintea oricarui tratament anti-imbatranire, tratament depigmentant, cicatrici post-acneice
Tipologie pacienti Toate, exceptie face pielea sensibila sau cu leziuni (vasculare, pustule acneice, etc)
Zone de tratament Fata si corp
Aplicator folosit PLG
Nivel de energie
Nr. de tratamente Exfoliere medie o data sau de doua ori pe luna.

 

Anti-imbatranire R-Sonic

Indicatii Linii de expresie fine, cicatrici post-acneice, tonifierea pielii, introducerea ingredientelor active din creme
Tipologie pacienti Femei si barbati
Zone de tratament Fata, gat si decolteu
Aplicator folosit R-Sonic
Nivel de energie RF: 3J/cm2 – 30J/cm2, Nivel 1-8
Masaj ultrasonic: Nivel 1-4
Nr. de tratamente Combinarea RF cu vibratiile ultrasonice sau doar aplicare RF: 5-10 tratamente, o data la 2 saptamaniVibratii ultrasonice: fara limite.

 

Anti-imbatranire ST

Indicatii Riduri profunde, moliciunea pielii, vergeturi
Tipologie pacienti Femei si barbati afectati
Zone de tratament Fata si corp
Aplicator folosit ST
Nivel de energie RF: 30J/cm2 – 100 J/cm2
Nr. de tratamente 3-6 tratamente, o data la 2-3 saptamani
TOP