FORGOT YOUR DETAILS?

Magma

3 tehnologii intr-un singur sistem

magma-slim-art

5-magma

Trei tehnologii intr-un singur sistem:  Laser Dioda Avansat de 808nm (Epilare) – Laser Nd:Yag de 1064nm (Leziuni vasculare/ Epilare) – Lumina intens pulsata (IPL) (Epilare / Leziuni pigmentare / Rejuvenarea pielii / Acnee).

Aparatul Magma integreaza 3 tehnologii de varf: Laser dioda avansat, laser cu lungimi de unda Yag si IPL  (lumina intens pulsata). Parametrii tratamentului vor fi selectati de un software avansat bazat pe un Melaninometru electric care este atasat de aparatul Magma si care ofera un plus de siguranta si eficienta, atat utilizatorului cat si pacientului. Sistemul avansat de racire al aparatului Magma permite efectuarea tratamentelor intr-o temperatura ambientala de pana la 27°C.

 

ALD (Advanced Laser Diode)

2-magmaEpilarea cu laserul dioda de 808 nm se realizeaza atunci cand se distrug unitatile foliculare de par prin deteriorarea termica a fluentei laser, inhiband astfel regenerarea parului din folicul. Durata impulsului optional (5 – 400ms) a sistemului laser dioda de 808 nm poate produce deteriorarea termica a matricei celulelor stem ale parului si asigura distrugerea foliculara. Pentru a reduce incomoditatea produsa de deteriorarea termica celuleor pielii din jur, este utilizat un sistem eficient de racire a pielii (Varf de contact cu Safir racit) pentru a racori pielea inainte, in timpul si dupa tratamentul de epilare. Prin urmare, laserul dioda de 808 nm este o procedura de epilare foarte eficienta si sigura pentru toate tipurile de piele.


 

 

Laser Nd: Yag

3-magmaUn laser neodim YAG este pompat de un laser dioda de inalta eficienta adecvat rezultand un ansamblu laser compact , de inalta eficienta si de lunga durata. Lungimea de unda de 1064 nm ofera adancimi foarte mari de penetrare si poate coagula sangele eficient in vasele situate la distanta mare fata de piele printr-o metoda non invaziva. Aplicatorul intra in contact cu pielea printr-un indicator de metal racit, permitand efectuarea de tratamente fara gel.  Sunt atasate 3 varfuri inlocuibile avand diametre diferite: 3 mm pentru vasele de sange fine superficiale, 6 mm pentru vene de marime medie si 8 mm pentru venele adanci / zone mai mari sau procedura HR.


Lumina intens pulsata (IPL)

4-magmaEste folosita cu succes pentru urmatoarele proceduri:

 • Epilare
 • Rejuvenarea pieli
 • Leziuni pigmentare
 • Acnee

 

 

 

 


Cere o oferta personalizata pentru clinica ta!

Daca sunteti interesati in Magma, va rugam sa ne contactati!

  Numele

  Firma

  Oras

  Adresa de email

  Telefon

  Mesaj

  TOP