FORGOT YOUR DETAILS?

(Română) Inovatia T-Lab pentru noi standarde in terapia PRP

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Kit-ul PRP T-Lab nu este doar un dispozitiv de stocare a sangelui sau de separare a sangelui, spre deosebire de alte produse similare. Datorita continutului kit-ului, T-Lab ofera specialistilor siguranta, manevrabilitate, usurand considerabil realizarea procedurii PRP. Au fost indeplinite toate cerintele CE Clasei llb.

Din pacate, exista produse IVD marcate ca produse destinate terapiei PRP. Aceste tuburi IVD sunt destinate diagnosticului dupa recoltarea de la pacient si in cataloagele acestor tuburi se mentioneaza „a nu se injecta la om“.

Conform anexei IX a directivei 93/42/EEC si ghidului document MEDDEV al Clasificarii Dispozitivelor Medicale MEDDEV 2.4/1 Rev 9, Iunie 2010, cu referire la regula nr. 3: Dispozitivele non-invazive care modifica compozitia biologica sau chimica a sangelui, fluidelor corpului pacientului sau al altor fluide destinate injectarii in corpul pacientului se incadreaza in Clasa IIb. Kit-ul PRP T-Lab detine certificarea dispozitivelor medicale Clasa IIb.

Exista pe piata numeroase produse vandute ca tuburi si dispozitive PRP. In timp ce unele dintre aceste produse nu sunt certificate pentru a fi utilizate in terapia PRP, alte produse sunt cartificate ca „Stocare sange“ si „Kit de separare a sangelui“. In acest timp, kit-ul PRP T-Lab este echipat cu toate dispozitivele necesare realizarii procedurilor cu plasma bogata in plachete.

In general, tuburile de stocare si kit-ul de separare a sangelui nu contin anticoagulant. Asadar, instructiunile acestora determina specialistul sa gaseasca alte metode cu aceeasi actiuni, metode care insa uneori nu indeplinesc standardele calitatii si care se pot dovedi nu la fel de eficiente. Kit-ul PRP T-Lab elimina acest risc si ofera medicului specialist siguranta unui produs anticoagulant special destinat acestei proceduri.

Sub efectul puternic al fortei centrifuge, trombocitelor se pot lipi sub forma unor mici formatiuni. Actiunea re-suspensiei plachetelor ajuta la omogenizarea eficienta a trombicitelor.

T-Lab Contact Form

Daca sunteti interesati in PRP T-Lab, va rugam sa ne contactati!

  Numele

  Firma

  Oras

  Adresa de email

  Telefon

  Mesaj

  TOP