FORGOT YOUR DETAILS?

Compania germana Zimmer MedizinSysteme lanseaza in premiera pe piata din Romania, gama de fillere ZFill

 

Data: 15 Martie 2017

Produse de unul dintre liderii mondiali in aparatura medicala, acidul hialuronic din gama ZFill a fost creat respectand cele mai inalte norme de siguranta si calitate, la nivel european, oferind numeroase avantaje atat pentru specialistii in medicina estetica, cat si pentru pacienti.

 • Cu ajutorul gamei de produse ZFill, compania germana Zimmer MedizinSysteme traseaza noi standarde de calitate, prin conceperea celui mai stabil filler de pe piata din Europa, cu efecte care dureaza timp indelungat
 • Mizand permanent pe calitate, eficienta si inovatie, BeautyTech lanseaza in premiera in Romania, un nou produs destinat procedurilor estetice de rejuvenare si augmentare faciala – acidul hialuronic ZFill, produs in regiunea Bavaria, de catre compania germana Zimmer MedizinSysteme. Acesta ofera o serie de avantaje atat pentru specialistii in medicina estetica din Romania, cat si pentru pacienti

 

Inalta calitate in care poti avea incredere

Linia de produse Zfill a fost creata de catre Zimmer MedizinSysteme cu ajutorul celui mai pur acid hialuronic, de origine non-animala. Aceasta include trei tipuri de injectabile care acopera intreg spectrul de proceduri dedicate rejuvenarii si augmentarii la nivel facial.

Calitate dovedita, produsa in Europa

Toate produsele din gama Zfill au fost concepute in baza normelor europene stricte in ceea ce priveste calitatea si siguranta oferita pacientilor. Fiecare lot de Zfill este supus unor numeroase teste si verificat in detaliu, in fiecare faza a productie.

 

100% biodegradabil

Compozitia sub forma de gel a produselor Zfill este extrem de stabila, datorita unui sistem de concepere pe mai multe planuri. Acestea incetinesc procesele naturale de imbatranire ale organismului, asigurand un efect de durata. Procesul de rejuvenare este vizibil imediat dupa tratament. Zfill revitalizeaza pielea lipsita de fermitate intr-un mod care dureaza. Acesta compenseaza pierderea acidului hialuronic si hidrateaza dermul in mod eficient.

 

 

 

ZFill este disponibil in trei variante, respectiv trei tipuri de actiuni:

 • ZFill Refresh2

  utilizat in general pentru mezoterapia fetei, a gatului si a decolteului, dar poate fi folosit totodata si pe dosul mainilor si bratelor. Gelul este realizat prin combinarea acidului hialuronic de inalta concentratie, cu glicerina – un hidratant natural. Este un produs non-crosslinkat, imbogatit cu ingrediente suplimentare, ce ofera hidratare intensa pielii, pe perioada indelungata.

 • ZFill Contour2

  pentru un aspect mai tanar si buze perfecte. Fillerele create cu ajutorul acidului hialuronic crosslinkat, sunt destinate atat corectarii ridurilor faciale superficiale si moderate, cat si redefinirii/ umplerii buzelor. Zfill Contour poate fi folosit pentru a sublinia conturul buzelor sau pentru a mari volumul acestora.

 • ZFill Deep2

  acidul hialuronic cu un inalt nivel de crosslinkare, restabileste nivelul optim de hidratare si reda elasticitate pielii. ZFill Deep este potrivit pentru umplerea ridurilor medii si adanci. De asemenea, acest tip de acid poate fi utilizat si pentru a imbunatati conturul facial si a reda cu usurinta volum in zonele vizate de catre medic si pacient.

 

Despre Zimmer MedizinSysteme: Cu o experienta de peste 45 de ani in tehnica medicala, Zimmer MedizinSysteme a devenit unul dintre liderii la nivel european in ceea ce priveste realizarea si dezvoltarea echipamentelor destinate fizioterapiei si medicinei dentare, lansand de curand si divizia de estetica. Inovatia produselor utilizate in arii ale medicinei precum cardiologie, diagnosticare si estetica sunt dovada calitatii producatorului german.

Despre BeautyTech
: unul dintre principalii importatori si distribuitorii din Romania, al echipamentelor de ultima generatie, destinate procedurilor din domeniul medicinii estetice, precum si a consumabilelor utilizate de catre acestea. BeautyTech lanseaza cu peridiocitate in Romania, tehnologii inovative, produse exclusiv in tari precum Israel, Germania sau Statele Unite ale Americii.


Contact:
Geanina Apostol, Operational Manager
Telefon: 0724.667.275
E-mail: geanina.apostol@beautytech.ro

  Numele

  Firma

  Oras

  Adresa de email

  Telefon

  Mesaj

  TOP