FORGOT YOUR DETAILS?

Anti-Aging

KIT PRP T-LAB

Nu doar un tub, ci un kit complex destinat realizarii procedurii PRP, special conceput pentru a veni in ajutorul specialistilor in medicina estetica. Kit-ul PRP T-LAB contine tuburi de doua tipuri, seringi de trei tipuri, ace pentru seringi, set flebotomie, inclusiv anticoagulant ce raspunde tuturor normelor de siguranta si calitate.

ZFill – Zimmer

Acidul hialuronic este o substanta întâlnită în mod natural în organismul nostru si el are rolul de a menţine articulaţiile lubrifiate. Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor vechi sau noi.

Lead Fine LiftLead Fine Lift

Fire resorbabile antimicrobiene pentru lifting facial. Threadlifting este o noua metoda estetica de ridicare si consolidare a tesuturilor moi si cazute, cu fire sterile bio-absorbabile. Firul inserat produce un efect de sprijin si de ridicare imediata dar prezenta prelungita ulterioara a firului în tesuturi are un efect regenerator asupra pielii prin formarea naturala a elastinei si colagenului.

TOP