FORGOT YOUR DETAILS?

T-Lab

Vampire Therapy stimulates PRP with T-LAB kit

New Hyaluronic Acid

Durability and compatibility, with Zimmer MedizinSysteme technology Germany

We invite you at " Lead Fine Lift " workshop

the newest facial lifting techonology

Magma

Three technologies in one system

Join now the cosmetic workshop

find out the latest news in this field

Hyaluronic Acid professional course

Join now!

Lead Fine Lift

Lead Fine Lift

Non-surgical lifting with bio-absorbablePDO threads

SIstem Multifunctional FormaTK

FormaTK

One clinic in one device

Newest products

Magma
Read more

Magma

First multi-system Laser in the world: Diode - Yag - IPL
Lead Fine Lift
Read more

Lead Fine Lift

Lifting Bio-absorbable threads
Zimmer
Read more

Zimmer

Best Quality Hyaluronic Acid
Oron57
Read more

Oron57

ORON57 is a device for semi-permanent makeup and cosmetic tattoo.
WishPro
Read more

WishPro

WishPro offers beauty centers the opportunity to add four innovative cosmetic on their treatments list with a single beauty combine.
FormaTK
Read more

FormaTK

Multifunctional non-invasive permanent hair removal device with applications in skin conditions treatments.
T-Lab
Read more about T-Lab

T-Lab

Vampire Therapy stimulates PRP with T-LAB kit
Gabriela Ioniță Director General
SlimArt Bucuresti
- Clinica SlimArt - Suntem o clinica de infrumusetare si remodelare corporala cu peste 8 ani experienta pe piata romaneasca, acest lucru ne obliga profesional sa folosim cea mai buna aparatura din domeniu. Prietenii de la BeautyTech ne-au fost mereu alaturi si ne-au ajutat sa ne mentinem in top. Suntem foarte multumiti de produsele lor, „vedeta” fiind aparatul Bella Contour Maxx care aproape ca ne-a dublat numarul clientilor. Un alt aparat de care suntem extrem de multumiti, la fel ca si clientii nostri de altfel, este aparatul FormaTK. SlimArt recomanda fara nicio retinere aparatura BeautyTech pentru orice clinica sau salon care vrea sa treaca la urmatorul nivel, cel High-Class. (15.03.2013)
- Beautiful Forever - Dincolo de cuvintele frumoase, scopurile inalte sau sediile frumos amenajate, rezultatele reprezinta cei mai fideli indici ai randamentului si eficientei managementului unei companii! Asa putem caracteriza firma "BeautyTECH" care a atins cote inalte in toate serviciile prestate. Ca si colaborator al firmei noastre consideram ca dau dovada de multa seriozitate si profesionalism. (12.09.2014)
Dr. Ruxandra Bucur
Kres-estet
- Dr. Ruxandra Bucur - Folosim WishPro in cadrul cabinetului nostru de aproape doua luni si pot spune ca rezultatele sunt remarcabil. In general propunem o sedinta pe saptamina combinind capsulele in funtie de tipul de ten, cele mai spectaculoase rezultate le-am obtinut pe tenurile mature cu o combinatie intre capsulele de antiaging si colagen, inca dupa prima sedinta pielea devine mai elastica, mai supla, iar dupa doua trei tratamente ridurile fine se reduc tenul este mai luminos si mai bine hidratat. In cazul tenurilor tinere rezultate bune am obtinut cu capsulele de rejuvenre efectul fiind vizibil imediat dupa tratament. In ceea ce privesc capsulele cu lapte calmant pe care le-am folosit in cadrul tratamentului acneei absolut toate pacientele au remarcat a doua zi o diminuare a inflamatiei. Un alt lucru deosebit de important pentru un cabinet de estetica este igiena deosebita pe care o confera aparatul, capsulele fiind de unica folosinta. Doresc sa aduc multumiri d-nei Rodica Mureseanu si d-nei Dana Gheorghe pentru promptitudinea cu care au raspuns la orice solicitare legata de functionarea aparatului si rezolvarea problemelor pe care le-am intimpinat. (04.02.2014)
Dr. Cristina Vega
Cara Cris Cosmetics
- Cara Cris Cosmetics - FormaLight este un aparat fenomenal, atrage clienti noi saptamanal fara a dezamagi. Fiind multifunctional, nu avem nevoie de multe alte aparate pentru diverse proceduri. Cu acest aparat se pot efectua o multitudine de tratamente cum ar fi: epilare definitiva (fara durere!), cuperoza, depigmentare, rejuvenare faciala, acnee si onicomicoza. Pacientii sunt multumiti pentru ca tratamentele sunt nedureroase, neinvazive, fara reactii adverse iar dupa procedura isi poate relua activitatea zilnica. (12.06.2014)
TOP