FORGOT YOUR DETAILS?

Oferta pentru saloane: Try then Buy Wishpro

by / marţi, 03 noiembrie 2015 / Published in Uncategorized

Cum functioneaza Combina Cosmetica WishPro®?

Patru tehnologii avansate in capete aplicabile

WishProCele 4 capete au la baza tehnolgia magnetica, sale ce converteste pulsurile magnetice intr-un camp energetic activ ce creeaza lumina sau curent electic. Avem astfel la dispozitie 4 tipuri de tratamente ce pot fi personalizate pentru fiecare client: rejuvenare faciala, cialis tratament anti-aging, tratamentul acneei si peeling.

Doua Linii de Capsule pentru tratament

Fiecare tehnologie este asociata cu capsule pentru tratament, ce contin cocktail-uri de substante nutritive. Fiecare capsula este de unica folosinta, destinata pentru un singur client, si este sigilata individual pentru asigurarea igienei optime! Tratamentul WishPro® ofera o varietate de ingrediente in capsule: infuzie de acid hialuronic, botox, colagen, vitamine A, C, D, E, F, minerale, atioxidanti, aloe vera si uleiuri naturale: jojoba, shea, migdale dulci, calendula.

Timpul cremelor la borcan, neigienice si mai mult, ce isi pierd proprietatile ingredientelor active din cauza redeschiderii si expunerii repetate la lumina si soare, a apus! Al doilea patent international WishPro® a fost obtinut pentru capsulele de unica folosinta, sigilate individual pentru asigurarea igienei optime, si in plus, bogate in ingrediente naturale!

Timp de doua luni, poti utiliza gratuit aparatul WishPro pentru care noi iti vom oferi suport tehnic, brosuri, pliante, sugestii de pret si indicatii de tratament, astfel incat sa iti dai seama daca este bun pentru salonul tau inainte sa il cumperi. Daca decizi sa il pastrezi, il poti achizitiona cu 1089 Euro si primesti bonus 24 de capsule si aparatul Diamond Peeling gratuit.

Vreau sa il incerc!

Lasă un răspuns

TOP